Hur går en storseans till

Många undrar hur en storseans går till, vi skall försöka beskriva så bra som möjligt. En storseans är inte skrämmande eller religöst på något vis utan går oftast i glädjens tecken. :-)

En storseans är precis vad det låter. En seans kanske består av 5 till 8 deltagare men en storseans kan besökas av allt ifrån 20 till 200 deltagare. Du anmäler dig via hemsidans formulär, smsar eller ringer till oss på telefonnummer 0725-192589.

När ni kommer möts ni av några i från styrelsen som sitter i kassan, ni betalar inträdet och får liten nummerlapp.

Storseans hålls vanligtvis i en stor lokal som rymmer mycket folk så klart. Vi ser gärna att lokalen är rymlig och gärna mysig med härliga energier. Vi har dekorerat lokalen med levande ljus, värmeljus osv. Fin duk på bordet på scenen som också dekorerats med ljus. Deltagarna sätter sig på sina stolar nedanför scenen. Vårt medium kommer och vi presenterar och hälsar alla välkomna. I bland frågar vårt medium hur många som varit på storseans förut. Oftast berättar hur mediet hur hon/han arbetar och vad som är viktigt att tänka på.

Så snart alla är på plats och tiden är inne så börjar själva seansen. De besökare från andra sidan har kanske har stått länge och "väntat" nästan som på "kö".

Mediet vänder sig till någon av er deltagare o säger att hon/han har någon med sig. Hon/han ser ut över publiken och efter bara liten stund hittar mediet den som skall få kontaken i från andra sidan.

Mediet beskriver hur personen ser ut, när han/hon gick över, vilken personlighet ,vad de har på sig, vilken ålder osv. Känner personen igen den nära anhörige, vännen eller släktingen så har de som kommer igenom vanligtvis ett budskap till sin kära/käre. Känner inte deltagaren igen informationen så ger mediet ibland inget budskap.  Detta varierar i från medie till medie.

Dom från andra sidan kan också påverka mediet med deras personlighet, vilket sen kan bli riktigt roligt när man ser hur mediet förändrar gångstil, prat mm. 

5 till 15 besökare från andra sidan brukar mediet hinna med innan paus. En del i från andra är väldigt talförda, skojfriska, en del är svårare förmediet att få kläm på. Allt beror på personligheten dom hade när dom levde.

En del andar visar sig bara som en siluett, ibland visar dom sig väldigt klart eller också känner och hör mediet våra vänner i från andra sidan. En del medier kan, se höra och känna. Andra kanske "bara" ser eller bara hör eller bara känner. 

För att kunna ge bevis så kan våra anhöriga visa bilder, ge känslor, ge ord som mediet sen pusslar ihop till en hel mening, sk rebusar som mediet själv får tolka och sätta ihop så du som får bevisen och budskapet förstår, det är nästan som ett pussel som hon/han får lägga. Mediet själv förstår inget och inte heller dom andra deltagarna. Detta innebär att du behåller din inrigitet.

Det brukar vara en paus på 20 till 30 minuter men detta varierar beroende hur mediet vill ha det. Fikan är ibland väldigt bra, alla vill ju prata o diskutera. Fika serveras av oss till självkostnadspris., det är alltid gott med en fika :-)

En storseans varar mellan 1-3 timmar beroende på vilket medie som arbetar. En del medier arbetar med psykometri efter pausen. (Se ordförklaring)

Ja, nu vet ni lite.. låter det spännande, lite kusligt, lite pirrande i magen eller bara jättekul. Då kanske du skall komma och testa.  :-)

Om du bestämmer dig för att komma, försök att inte önska för mycket att du skall få kontakt, vi vet att det kan vara svårt, men då slipper du kanske bli besviken. 


Våra egna erfarenheter
Vi själva har gått på många storseanser. När vi har varit på storseanser så går man nästan alltid glad därifrån beroende på mediet ;-) vare sig man får budskap eller inte, en sådan god o positiv energi som fyller oss efter kvällens gång är svår att få på annat håll, så vi rekomenderar detta varmt.